Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.
Foto van Patrick Devroey

Patrick Devroey

Antwerpen 16 augustus 1964 - Kruibeke 18 mei 2019

Echtgenoot van Liddy Nuyts en vader van Bart

Uitvaart vindt plaats in de aula van het Uitvaarcentrum De Singel,
Singel 13 te Sint-Niklaas, op vrijdag 24 mei 2019 om 10.30 uur.

Kris en Gwen Daelemans-Verstreken
de man van een toffe collega.

Liddy, Bart en familieleden. Woorden schieten hier te kort. Denk met liefde terug aan Patrick en denk vooral aan de mooie en leuke dingen die jullie samen meegemaakt hebben, maar denk ook aan de moeilijkere en ingrijpende momenten en hoe je die samen overwonnen hebt. Haal uit al deze herinneringen de kracht om verder te gaan met jullie leven, met Patrick in jullie hart zodat hij steeds in gedachten bij jullie blijft. Op deze manier blijft hij verder leven in jullie hart en waakt hij over jullie welzijn. Onze oprechte deelneming. Familie Daelemans - Verstreken. Kris, Gwen, Stijn, Nele, Nick, Lily en Lien.

Farid Oulad
Collega

Mijn innige deelneming aan alle familieleden, kennissen, en al die onze Patrick een plekje in zijn hart gaf. Een uniek mens is heengegaan.Er zijn zoveel gevoelens en emoties, maar zo weinig woorden. Nu zijn wij verbijsterd en bedroefd, maar hij zal altijd bij ons blijven door de onuitwisbare indruk die hij achterlaat. Overal en altijd verspreidde hij warmte en liefde met een lach. Ik was helaas verhinderd bij de uitvaart, hiervoor mijn excuses. Farid.

Eddy Boodts
Werkmakker

Innige deelneming en sterkte aan gans de familie van een werkmakker.

rene dierckx
nonkel en tante

het is moeilijk de juiste woorden te vinden maar weet,dat we in gedachten bij jullie zijn, wij wensen jullie veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies, jeannine en rene,

Marc Van Driessche
De ouders van Liddy behoren al heel vele jaren tot onze beste vrienden. Vorig jaar hebben we samen met Liddy en Patrick nog hun 50 jaar huwelijk gevierd.

Beste Liddy, Bart, ouders, schoonouders, familie en vrienden, Onze meest oprechte deelneming. Hopelijk zal de tijd helpen om rust te brengen in uw gedachten, zodat de kostbare en mooie herinneringen de pijn van dit enorme verlies kunnen verzachten. Woorden voor zoveel verdriet zijn er echter niet ... Het enige wat we kunnen doen is u heel veel sterkte wensen en voor de toekomst de nodige rust en kracht. Wilt u ons aub verontschuldigen dat we niet op het afscheid van Patrick kunnen aanwezig zijn, maar dat wil niet zeggen dat wij met onze gedachten bij u zullen zijn. Marc en Marie-Rose