Ons verhaal

Mensen die mensen afscheid helpen nemen

De dood maakt deel uit van het leven. Soms vertelt de dood meer over het leven dan het leven zelf. Hoe pijnlijk een uitvaart ook is, hij bundelt de mooiste momenten die je samen met de overledene beleefd hebt. Meer dan een laatste groet is het een poging om het unieke van een mensenleven te vatten. Het is een moment waarop je jouw diepste herinneringen met elkaar deelt. Wase Uitvaartplanner helpt je de meest intieme passages uit dat verhaal te ordenen. Wij zijn ervan overtuigd dat de dood geen stop op het leven zet. Over iemand van wie je houdt is het laatste woord nooit gezegd.

Onze geschiedenis

Een verhaal over familie

Wase Uitvaartplanner is al meer dan vijftig jaar een familiebedrijf. In de jaren tachtig vloeide de huidige vennootschap Wase Uitvaartplanner voort uit Begrafenissen Robbers, dat in 1961 werd opgericht. Inmiddels zijn wij gegroeid tot een onderneming die met professionaliteit en passie elke dag opnieuw de laatste zorgen besteden aan mensen, mensen met een verhaal. Wij beschikken over een volwaardig Uitvaartcentrum De Singel in Sint-Niklaas en rouwcentra te Temse en Sint-Gillis-Waas. Door deze geografische spreiding bieden wij iedereen, ongeacht zijn herkomst, voorkeuren en overtuiging, een dienstverlening op maat.

Een uitmuntend team

Mensen voor mensen

Een professionele equipe die dag en nacht voor je klaar staat. Met delicate zorg en exceptionele finesse helpen wij je graag verder en staan we je bij in moeilijke momenten. Persoonlijke begeleiding is ons stokpaardje. Uitmuntendheid ons streven, familiaal in ons uitvoeren.
v.l.n.r. Attie Claerman – uitvaartplanner
Andrée Robbers – bestuurder
Pascal Du Tré – bestuurder
Wolfgang Du Tré –  uitvaartplanner

Waarden

Traditie

Uitvaartzorg gaat uit van het diepmenselijk gevoel om te helpen in de meest onvoorziene omstandigheden. Wij laten ons leiden door de gebruiken die onze aanpak door de jaren heen hebben gevormd. Respect voor de traditie is dan ook een sleutelbegrip
in onze dienstverlening.

Familie

Wase Uitvaartplanner is een familieonderneming. Hoewel wij sinds onze start structureel gegroeid zijn, is het familiale karakter altijd bewaard gebleven. Ook als bedrijf zien wij het als onze plicht om je warm
en oprecht te ondersteunen.

Kennis

Door de jaren heen heeft Wase Uitvaartplanner een bedrijfsklimaat ontwikkeld dat innovatie centraal stelt. Wij proberen onze kennis en ideeën constant uit te diepen en zorgen ervoor dat elke medewerker die professionaliteit uitdraagt.

Ecologie

Mens en milieu leven mét elkaar. Daarom beschikken wij over specifieke diensten en producten voor mensen
met een groen hart.

Beste,
Hierbij willen wij jullie nog even bedankten voor de uitvaar die jullie verzorgd hebben voor ons vader Van Wauwe Willy
Alles was door jullie tot in de puntjes perfect verzorgt ook was er niets te veel indien wij nog vragen hadden steeds kregen we direct een antwoord.
Een dikke proficiat aan gans jullie team
Mvg
Ivan

Familie Van Wauwe

Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Beste Wolfgang,

Wij hebben allemaal de hele gang rond de uitvaart als erg prettig ervaren. We voelden ons welkom en gesteund in onze keuzes. We vonden het fijn om allemaal een eigen inbreng te geven. Het persoonlijk contact met jullie, en jou in het bijzonder voelde goed. Het verraste me steeds dezelfde persoon aan de telefoon te krijgen, dat maakte het proces makkelijker. We waren zeker niet jullie makkelijkste klanten, toch was niets jullie te veel.
Iedereen bij Wase: hartelijk bedankt!
Een goed gevoel blijft achter.

Familie Brom

Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

We wensen jullie proficiat met jullie aanpak!
Wij vinden het fantastisch om op deze manier afscheid te kunnen nemen!
Dankuwel!

Wensenformulier

Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Beste,
We willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de professionele wijze waarop we gisteren onze moeder Hilda Persoons hebben mogen begraven.
Jullie inzet en betrokkenheid heeft van deze triestige dag een dag gemaakt waar we toch met veel voldoening aan kunnen terugdenken.
Groeten, Filip en Gwenda Brokken – Liekens.

Heengaan van moeder

Lees meer
Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Door uw voorstel van de 24 uurskamer hebben wij de kans gekregen om 'waardig' afscheid te nemen. Op elk moment van de dag. Om 22 uur s' avonds, om 9 uur s' morgens ... Het is ook goed dat je nog alleen kon zijn met haar, zonder tussenpersonen erbij. Je kon er nog een koffietje drinken met je geliefde overledene en je kon er blijven zolang je wilde. Je krijgt als het ware een betere voorbereiding op je verwerking. En voor de prijs moet je het niet laten ... Bij deze bedankt voor deze mogelijkheid en het heeft ons zeker geholpen bij de verdere verwerking van ons verdriet. Met vriendelijke groeten. Fonteyn Lut

Fam. Fonteyn

Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Wj zijn zeer tevreden van jullie service! Bedankt!

Fam. Smet

Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Wij danken het ganse team van Wase Uitvaartplanner voor de feilloze dienst en persoonlijke aanpak.

Fam. Peeters

Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Dag Kristien

Het mooiste aan je job als uitvaartbegeleider is de betekenis die je kan geven aan een mensenleven...

Lees het verhaal

In een blauwtje lopen

We willen niet voorop lopen, maar naast je, als mens, onopvallend... intens aanwezig als helpende hand.

Lees het verhaal

Intens afscheid nemen

"Het waren de laatste keren dat we bij haar konden zijn en dat hebben we dan ook gedaan."

Lees het verhaal