Rouwreceptie... een modern alternatief voor de klassieke koffietafel

ROUWRECEPTIE

…¬†of in de namiddag “koffie en gebak” …

Herinneringen ophalen

Open en toegankelijk

De uitvaartzorg is in beweging. Naast de traditionele koffietafel met koffiekoeken en broodjes wordt er meer en meer gekozen voor rouwrecepties, dit met een hapje en een drankje. Soms hebben mensen naast familie graag hun vrienden en collega’s om zich heen. Het werkt losser, informeel, iedereen is welkom.

Je kan kiezen uit verschillende formules. Receptie De Singel of in de namiddag kan u perfect “koffie en gebak” nemen. Bij de bespreking van de uitvaart gaan we hier uitvoerig op in en neem je de brochure mee om dan later je keuze aan ons door te geven.

Iedereen zien

Zonder vaste structuur

Je kan even rondgaan naar alle mensen die aanwezig zijn. Het is een open moment waar iedereen die jij en de overledene lief was, aanwezig kan zijn.

Zo heb je dan ook de gelegenheid om jouw collega’s en vrienden, die toch speciaal voor jou zijn gekomen, nog even te danken en hen hierbij een glaasje aan te bieden.

Is dit niet de bedoeling van samen delen…

Meerdere zitplaatsen

Voor ouderen

Op een rouwreceptie mag het allemaal wat losser, minder formeel. Iedereen die de overledene lief was is er welkom. Je loopt rond en dit geeft je de mogelijkheid om met alle aanwezigen te praten. Je hebt geen vaste plaats aan een tafel.

Voor de ouderen zijn er meerdere zitplaatsen.
En voor de kleintjes is de speelhoek in de buurt.

Wil je graag een vrijblijvend gesprek?

Neem gerust contact op met ons.

Maak een afspraak