Elke gedachte is eigen, elke relatie speciaal. Dat maakt Miomind zo bijzonder. Zoals de persoon die er huist, straalt Miomind de ziel uit.  En vertelt zijn of haar verhaal. Laat ze leven!

Begraven of cremeren? Een MIOMIND urne is een uniek en persoonlijk laatste aandenken en herinnering aan een overleden dierbare. De MIOMIND vul je met as of persoonlijke voorwerpen.

Miomind vormen
Bij een Custom-MIOMIND selecteert je  foto’s uit het leven van de overleden dierbare en MIOMIND brengt ze samen tot een tijdlijn die het levensverhaal vertelt. MIOMIND heeft ook een prachtige collectie met verschillende ontwerpen waarbij je de tekst kunt aanpassen of een persoonlijke foto kunt toevoegen. Eenmaal afgebakken is de MIOMIND een prachtig mooi interieurstuk welke bijzondere herinneringen weergeeft. Een MIOMIND is er voor volwassenen, kinderen en ook voor jouw geliefd overleden huisdier.

Miomind vorm2
Een urne is vaak een afstandelijk object in de woonkamer. Niemand pakt een urne vast. Je kijkt van een afstandje naar een voorwerp dat weinig representatief is voor de overledene. Ik wil dat doorbreken. Door de foto’s op de urne te bakken wordt het een authentiek interieurstuk dat ook echt iets zegt over de persoon die overleden is. Je pakt het vast, draait het rond en vult het met as van de overledene, mooie herinneringen, speciale voorwerpen of persoonlijke berichtjes.”

Miomind vergeet me nietjes

Deel dit verhaal

Herinner je dierbare…

Lees het verhaal

Dag Kristien

Het mooiste aan je job als uitvaartbegeleider is de betekenis die je kan geven aan een mensenleven...

Lees het verhaal

Intens afscheid nemen

"Het waren de laatste keren dat we bij haar konden zijn en dat hebben we dan ook gedaan."

Lees het verhaal