Elke gedachte is eigen, elke relatie speciaal. Dat maakt Miomind zo bijzonder. Zoals de persoon die er huist, straalt Miomind de ziel uit.  En vertelt zijn of haar verhaal. Laat ze leven!

Begraven of cremeren? Een MIOMIND urne is een uniek en persoonlijk laatste aandenken en herinnering aan een overleden dierbare. De MIOMIND vul je met as of persoonlijke voorwerpen.

Miomind vormen
Bij een Custom-MIOMIND selecteert je  foto’s uit het leven van de overleden dierbare en MIOMIND brengt ze samen tot een tijdlijn die het levensverhaal vertelt. MIOMIND heeft ook een prachtige collectie met verschillende ontwerpen waarbij je de tekst kunt aanpassen of een persoonlijke foto kunt toevoegen. Eenmaal afgebakken is de MIOMIND een prachtig mooi interieurstuk welke bijzondere herinneringen weergeeft. Een MIOMIND is er voor volwassenen, kinderen en ook voor jouw geliefd overleden huisdier.

Miomind vorm2
Een urne is vaak een afstandelijk object in de woonkamer. Niemand pakt een urne vast. Je kijkt van een afstandje naar een voorwerp dat weinig representatief is voor de overledene. Ik wil dat doorbreken. Door de foto’s op de urne te bakken wordt het een authentiek interieurstuk dat ook echt iets zegt over de persoon die overleden is. Je pakt het vast, draait het rond en vult het met as van de overledene, mooie herinneringen, speciale voorwerpen of persoonlijke berichtjes.”

Miomind vergeet me nietjes

Deel dit verhaal

Herinner je dierbare…

Lees het verhaal

Een familiekamer als baken van troost

De 24 uurskamer in De Singel gaf de familie van Chris de mogelijkheid om op gelijk welk moment, als de nood of het verlangen er was, naar de jongeman toe te gaan...

Lees het verhaal

In een blauwtje lopen

We willen niet voorop lopen, maar naast je, als mens, onopvallend... intens aanwezig als helpende hand.

Lees het verhaal