Terugblik op de Herdenkingswandeling 2021

Wij organiseren sinds 2012, als enige uitvaartonderneming in het Waasland, jaarlijks een herdenkingsplechtigheid voor alle overledenen waarvoor we de uitvaart mochten verzorgen. We doen dit telkens met de meeste zorg en iedere keer opnieuw met een ander thema. Uit de vele positieve reacties die we hierover hebben ontvangen en de emoties die op dergelijke avonden gedeeld worden, blijven we dit zeker doen, dit vanuit ons menselijk hart.

De coronacrisis liet ook onze sector niet onberoerd. Afscheid nemen moest voor veel mensen in eenzaamheid gebeuren. Een herdenkingsplechtigheid organiseren was niet haalbaar. Daardoor voelen we nu meer dan ooit behoefte aan warmte, samenkomen en herdenken.

Hieruit is het idee ontstaan om een herdenkingswandeling te organiseren. Een mooi en toegankelijk moment om met geliefden te delen wat lang niet meer mogelijk is geweest.

Een impressie op de herdenkingswandeling.

Bekijk de volledige fotogallerij (41)

Hoe werd onze herdenkingswandeling beleefd?

Bedankt voor de organisatie van dit mooi, afgewerkte herdenkingsmoment in de natuur met herfstkleuren. De setting en details klopten. De zachte muziek, prachtige gedichten, kleine doe- activiteiten voor groot en klein, en vooral aandacht voor emotie en verbondenheid. Top!

– C. Van Steenkiste

Hartelijk dank! het klinkt misschien raar, maar wij hebben enorm genoten van de wandeling, de intermezzo’s en de fijne ontvangst. Iets om niet te vergeten 🧡 dank u wel 💐

– A. Van Royen

De samensmelting van muziek, woord, beeld en het kader. Dikke proficiat voor de hele organisatie. Ons mama was terug heel dicht bij ons. Hartelijk dank.

– M. Rottier

Beste
Hierbij wil ik jullie bedanken voor de mooie en creatieve wandeling, het gaf ons een goed gevoel
Mijn kleinkind Cheyenne 18jaar kon er ook niet over zwijgen en zij iedereen zo lief en vriendelijk ook een proficiat voor de mensen die ons de baan over hielpen
Nogmaals dank

– Annie T.

Voor de zoveelste keer een geslaagde organisatie
Zowel in de aula als nu buiten slagen jullie er steeds in dat ene moment te creëren
❤️❤️

Wat hebben jullie dat schitterend gedaan vandaag tijdens die herdenkingswandeling. Wij hebben zo intens kunnen genieten en beleven, ieder op onze eigen manier ons ding kunnen doen. Jullie reikten de mogelijkheden aan, en wij konden zelf alles beleven, alles mocht en niets moet. Schitterend.

Beste
Bedankt voor de mooie dag die jullie ons bezorgd hebt.
Prachtig idee en perfecte organisatie van deze wandeling.
Ook een mooi aandenken met het hartje.
Proficiat voor gans jullie team en het vele werk.

– D. Van Meervenne

Het was een hartverwarmende ervaring! Jullie zijn bedankt voor zoveel moois! ❤️

Beste 'Team Uitvaartplanner'

ik wil jullie in mijn naam en van heel mijn familie, nogmaals hartelijk danken voor de prachtige herdenkingswandeling,
zo hebben de zussen van mijn mama, mijn neven en nichten toch nog een beetje afscheid kunnen nemen van haar,
wat helaas vorig jaar onmogelijk was.
Het was allemaal tot in de puntjes uitgewerkt, hartverwarmend, sereen, mooi, onverbeterlijk volgens mijn nonkel 😉...
het deed deugd voor ons allemaal!

– Groetjes Henny

Prachtig initiatief en heel zinvol. De natuur werkt helend en dat was echt voelbaar. Dikke proficiat voor de organisatie en voor alle medewerkers.

Beste,
Via deze weg willen wij u en uw team en alle vrijwilligers en meehelpende handen een dikke proficiat wensen met jullie wandeling. Het was heel geslaagd, wij kwamen van Hooglede en hebben er geen moment spijt van gehad, we hebben van onze tocht foto’s gemaakt om er een album van te maken, gisteren was het dag op dag 23 jaar geleden dat wij ons zoontje van 2 jaar verloren in een auto-ongeluk, ons ander zoontje vocht nog voor zijn leven, maar op 15 nov moesten we dus de dag erop ook hem laten gaan. Het was voor ons zo toepasselijk om deze wandeling mee te wandelen die samen met ons gezin, was echt hartverwarmend. Het is niet omdat we al 23 jaar verder zijn dat dit niet dagelijks door ons hoofd en hart gaat, nog elke dag staan we ermee op of gaan we ermee slapen, maar we zijn gelukkig, anders gelukkig dan voorheen dan het onbezorgde, maar nu genieten we meer van de kleine dingen. Dank je wel, ps is dit een wandeling die ieder jaar doorgaat
Met warme groeten

– K. en M.

We zijn uitstekend begeleid tijdens het overlijden van onze papa, opa. Van begin tot einde konden we bij hen terecht. Alles verliep zeer gemoedelijk en ze namen de tijd om naar ons te luisteren. Ook de herdenkingswandeling was top. Alles was bij ons nog vers maar dit heeft ons allemaal zeer veel deugd gedaan.

Beste, van mijn nichtje K. Melis vernomen dat jullie herdenkingswandeling zo fijn was. Jammer dat ik er niet kon aan deelnemen wegens ziekte van mijn echtgenoot. Toch wil ik jullie bedanken voor het werk dat jullie daar ingestoken hebben. Zij heeft er veel aan gehad en deugddoende aan ons verteld.Groeten

– J.Melis

Hartelijk dank voor de organisatie van de mooie herdenkingswandeling.Het deed ons deugd, en ook weer eens terug te denken aan wat is geweest....

– Vanwege L. Pauwels

Bedankt voor de fantastische herdenkingswandeling en het was een prachtige organisatie.

– Dirk, Linda, Cristina en Bart Van den Broeck-Styrbol