Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.
Foto van Roland Vandermeiren

Roland Vandermeiren

Steendorp 28 juni 1942 - Steendorp 12 december 2021

Weduwnaar van Sonja Claus, levenspartner van Rita Verhulst

De uitvaart vindt plaats in Aula De Singel van Wase Uitvaartplanner,
Singel 13 te Sint-Niklaas, op zaterdag 18 december 2021 om 10 uur.

Arnold Moonen
jarenlang zijn huisarts

Beste Pascal, Philippe, Michel en familie, Toen wij het bericht van het overlijden van Roland lazen zijn wij zeer geschrokken. Wij bieden dan ook onze deelneming aan en wensen jullie veel sterkte. Gedurende vele jaren heb ik Roland gekend als een trouwe en aangename patient. Steeds vertrouwensvol en dankbaar. Al vanaf de ziekte van jullie grootouders, nadien de ziekte en overlijden van jullie moeder en daarna jullie vader zelf. Ik denk dat we goed overeen kwamen en ik heb hem altijd graag 'behandeld en verzorgd'. Ik zal Roland dan ook niet vergeten! Zo ook onze gasten, maar die spraken niet over Roland, maar over 'de Roland'. Ze hebben allemaal judo bij hem gevolgd en toen ik hen zijn overlijden vertelde waren ze aangedaan en zijn we spontaan begonnen met verhalen en anektodes te vertellen over hun jaren bij 'de Roland'. Nogmaals onze deelneming, ook vanwege mijn vrouw. Dr. Arnold Moonen

Maryse Verhelst
Klasgenoot Philiphe

Veel sterkte met het verlies van jullie vader .

Anja Heirbaut
Ex collega

Innige deelneming. Werner Nielandt en Anja Heirbaut

Geert Verhelst
Werkmakker en dorpsgenoot

Veel sterkte, Pascal, Philippe en Michel, heb mooie en plezante momenten gekend met jullie vader. Die ik zal blijven koesteren!

Kurt en Kathleen Coveliers-Robberecht
Mama van Matthias

Veel sterkte in deze moeilijke periode.

Irmgard en Patrick Brys de lamper
Nicht van Rita

Oprechte deelneming met dit Weeral zware verlies Veel sterkte voor de toekomst

Jos en Monique Van Nimmen Van Nimmen
Goede vriend en werkmakker

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd,Mooie tijden gehad met Roland als werkmakker.Vanwege Jos en Monique Van Nimmen

Bert Bulteel
Judoclub Temse

Beste familie van Roland, Het overlijden van Roland doet pijn en roept herinneringen op van zo’n 40, 50 jaren geleden, van een heel bijzondere man. Roland was onvermoeibaar in zijn inzet om worpen en grepen opnieuw en opnieuw voor te doen. Roland wist iedereen, elk op zijn niveau, te motiveren, om de lat weer iets hoger te leggen en het beste van zichzelf te geven. Judo was Roland en Roland was Judo, in al zijn harde en zachte facetten. Roland was een leraar, psycholoog, coach, mentor maar bovenal een op en top judo-vakman, de Jigoro Kano van Temse, uit Steendorp. Ik zal nooit vergeten de vele uren die we samen in de dojo hebben doorgebracht ter voorbereiding van een Dan-examen, en de scherpte en perfectie waarmee Roland ons de Kata’s aanleerde. Ik herinner me daarbij hoe hij regelmatig zijn schaarse haren op zijn bezweet hoofd gladstreek, en ons liet geloven dat hij bij elke grondoefening weer enkele haren was kwijtgespeeld! Ook het plezier van een zware inspanning en veel zweet, de betekenis van discipline en van respect hebben voor elkaar en voor deze Japanse sport, van omgaan met winnen en verliezen .. zijn zaken die ik van Roland heb meegekregen. Beste Roland, Sensei, Dank voor je toewijding aan het Judo en de club. Dank voor het zelfvertrouwen dat dit me heeft gegeven. Rust zacht.

Kristel Panis
judoclub Temse

Met het verstrijken van de jaren, begin je je jeugdherinneringen meer en meer te appreciëren. Mijn jeugdjaren speelden zich grotendeels af in judoclub Temse en zowel op als naast de mat heb ik heel veel van jou mogen leren, Roland. Het spijt me dat ik nooit echt de dankjewel gezegd heb die je verdiende. Dankjewel voor alles: je volledige inzet, het rondrijden met ons, je toewijding, je aanmoedigingen,... Ik wens de familie heel veel sterkte en steun toe. En dat de vele mooie herinneringen uiteindelijk te scherpe kantjes van het verdriet kunnen verzachten. Liefs, Kristel

Christiana Noens
Kennis (judo Temse)

Onze Inige deelneming van judo club Kumi Kata Bornem trainers en mezelf Christiana Noens ! 🥋 Veel sterkte aan de familie !

willy Peleman
broer van Marcel Peleman

Geachte familie op verzoek van mijn broer Marcel Peleman wensen wij jullie veel sterkte bij het overlijden van Roland zijn judo kameraad.

Omen Thierry
Toptrainer

Veel sterkte aan familie en vrienden

Etienne Verbeke
Judoclub

Onze innige deelneming bij het overlijden van jullie vader en levenspartner

Kathy Smet
Nicht van Rita

Onze oprechte deelneming bij het grote verlies van Roland. Veel sterkte en moed in deze moeilijke periode.

Lorenzo Vaneygen
collega Philippe Vandermeiren

Veel sterkte gewenst aan de familie en in het bijzonder aan onze collega Philippe Vandermeiren.

Bart Buytaert
judoka

Rust zacht trainer. Ik koester de mooie herinneringen die ik had als judoka. Waar de aangeleerde discipline en doorzetting me door het leven geholpen hebben. Veel sterkte aan Pascal, Philippe en Michel en hun echtgenote en kinderen.

August en Vera Van de Vijvere en deClercq
Kenissen

Innige deelneming voor de kinderen en kleinkinderen

Michel en Ingrid De Roeck Nauwelaers
Onze overbuurman al meer dan 30 jaar

Roland het deed pijn toen we van Pascal je overlijden vernamen.Nooit meer zwaaien als je samen met Rita op of af jullie oprit rijden,nooit meer naar elkaar roepen als we in de tuin bezig zijn om dan toch maar de straat over te steken om mekaar beter te verstaan.Je nooit meer als een acrobaat op je dak zien klimmen,tot op de schoorsteen zelfs om iets te repareren...ne mens zijn hart was er soms niet goed van! Pascal, Philippe,Michel we wensen jullie samen met echtgenote,partner en de kinderen veel moed en sterkte,koester de vele mooie herinneringen.Vader was trots op jullie! Beste Rita bij al je verdriet van de vorige maanden komt nu nog maar eens het heengaan van Roland,13jaar waren jullie mekaars grote steun en toeverlaat.Rita,weet altijd welkom! Put kracht uit de warme vriendschap met je schoonzoon en je kleinkinderen,schep moed uit de fantastische band met het gezin van Roland en denk vooral veel aan de mooie momenten samen. BUURMAN tot ziens,we gaan je missen,dat je mag rusten in vrede🕯️ Michel en Ingrid

Franky Verhulst
Vriend van Pascal

Véél sterkte in deze moeilijke periode Franky Verhulst- Patricia Maes

Nicole Smet
Nicht van Rita

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Roland. Vanwege Nicole Smet, kinderen en kleinkinderen.

Guy Smet
Kozijn van Rita

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Roland. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Guy Smet , Frank Marien

Linsey en kris Verbeke de boeck
Geburen

De leegte die Roland achterlaat, is niet met woorden te vullen. Wij wensen jullie veel kracht toe om dit verlies te verwerken. Onze inninge deelneming voor iedereen die dichtbij Roland stonden. Voor ons was hij een zeer goede buurman hij was een man die altijd klaar stond voor hulp, her is zo raar te weten dat hij er niet meer is ook wij zullen hem missen. Warme steun vanwege linsey, kris jelle en lotte (buren)

Vera De Mul
Collega Pascal

Woorden schieten tekort om jullie te troosten in dit grote verlies We wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe. Vanwege je collega Vera De Mul en familie

Yvette Vande Velde
geen

Onze oprechte deelneming vanwege personeel & directie van Pfizer Manufacturing Belgium NV.