Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.
Foto van Marcel Ongena

Marcel Ongena

Sint-Niklaas 5 augustus 1940 - Beveren 7 september 2020

Echtgenoot van mevrouw Godelieve Stoop

Uitvaart vindt plaats in de aula van het crematorium Heimolen,
Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas,
op vrijdag 11 september 2020 om 12 uur.

Marleen Van Puymbroeck
Verantwoordelijke van de materniteit

Karine en familie, Ook wij willen jullie onze innige deelneming aanbieden bij de grote verlies. We wensen jullie heel veel sterkte voor de komende periode. Van al je collega's op de materniteit.

Els Ongena
Nonkel

Tante Lief, Karine & Steven en alle kleinkinderen en verwanten, Mijn oprechte innnige deelneming. Het is niet eenvoudig als mijn uiteindelijk moet loslaten. Ik wens jullie allemaal veel sterkte bij het verlies van jullie echtgenoot, papa, opa en voor ons, Nonkel Marcel. Ik kon er helaas niet bij zijn maar ben in mijn gedachten bij jullie. Onze Tom en Linda zullen aanwezig zijn. Ook vanwege mijn mama. Veel liefs, Els

Julien Weekers
neef

Monique en Julien Weekers bieden aan Godelieve,kinderen en kleinkinderen hun oprecht medeleven aan bij het overlijden van Marcel.Wij delen in uw rouw en wensen u veel sterkte !

Monique Weyers
Kennis

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Marcel. Heel veel sterkte

Erik en Francine Van Landeghem - Lauwerys
Buren

Innige deelneming bij het overlijden van onze gewaardeerde overbuurman Marcel. Wij wensen Godelieve en de ganse familie veel sterkte in deze droevige tijden. Erik en Francine

Eddy Stoop
Godelieve is een nicht van mij

Eddy en Christiane Stoop - De Coninck.bieden hun oprechte deelneming aan bij het overlijden van Marcel en wensen Godelieve, de kinderen en de kleinkinderen, veel sterkte in deze moeilijke periode. Gezien ik een risico patiënt ben zullen en kunnen wij niet aanwezig zijn bij de uitvaart.