Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.
Foto van Karel De Puysseleir

Karel De Puysseleir

Tielrode 4 oktober 1929 - Sint-Niklaas 9 april 2020

Echtgenoot van mevrouw Maria De Vree

Uitvaart vindt plaats in de aula van Uitvaartcentrum De Singel,
Singel 13 te Sint-Niklaas, op zaterdag 29 augustus 2020 om 14 uur.

 

 

Benny Heirbaut
Collega Boelwerf

Benny Heirbaut neemt innig deel in jullie leed bij het overlijden van Karel

Julien Van raemdonck
Collega Boelwerf

Innige deelneming Julien Van Raemdonck Collega Boelwerf

Geert en Sofie Van Bossche - Verhelst
Collega-muzikanten bij Sint-Ceciliakring Elversele

Onze oprechte deelneming in uw verlies. Ontzettend dankbaar ben ik omdat ik met Sjarel lang muziek heb mogen maken. Hij was werkelijk een voorbeeld, als muzikant, met zijn geweldig oeuvre aan swingende of pakkende muziekstukken, en altijd was hij daarvoor 'in the mood'. Want ook als mens was hij een voorbeeld, altijd goedgezind, altijd klaar voor een grapje, voor wijze raad ... Hij was echt een kameraad, ... Do - Re - Fa -Sol - Laaa - Laaa. Hij zal me altijd bijblijven. Geert.

Michiel Elewaut
Medemuzikant in Koninklijke Harmonie Sinte-Ceciliakring Elversele

Mijn oprechte medeleven met uw verlies. Ik hoop dat hij een mooie oude dag heeft kunnen beleven tussen zijn familie en dat u altijd dankbaar zult terugdenken aan uw momenten met hem. Dat is ook wat ik zal doen: de vele muzikale momenten met hem koesteren.

Gertjan Elewaut
Medemuzikant

Karel, of Charel zoals wij hem kenden, was gedurende bijna 50 jaar een gewaardeerd lid van onze harmonie. Als 'levende jukebox' zette hij onvermoeid het ene 'airke' na het andere in. Iets waar ik hem persoonlijk enorm voor bewonderde. Ik had zelf het genoegen om gedurende een 10-tal jaar aan zijn zijde te zitten tijdens de repetities. Hij fungeerde als mijn leermeester die niet alleen de geheimen van de tenorsax maar ook die van het leven aan mij als adolescent openbaarde. Al was dat laatste meestal na de repetitie bij een glas Hoegaarden. Toen de zorg voor zijn vrouw en zijn eigen gezondheid het niet meer toelieten frequent naar de repetities te komen besloot hij een punt te zetten achter zijn rijk gevulde muzikale carrière. Een carrière die binnen onze harmonie met veel dankbaarheid en genegenheid zal worden herdacht. Ik wil de familie veel sterkte toewensen bij dit overlijden, met veel dank voor de vele jaren van trouwe dienst. Namens bestuur, dirigent en muzikanten van de Koninklijke Harmonie Sinte-Ceciliakring Elversele Gertjan Elewaut, secretaris en dankbare leerling

Andre Maes
Vriend

Innige deelneming met het verlies van Karel hij zal altijd in onze gedachten blijven,en veel sterkte voor de ganse familie. André & Tilly. Temse

Martine Sack
Kennis

Aan de families De Puysseleir, De Vree. Ik ben erg aangeslagen door de plotse dood van Karel, in deze uitzonderlijke tijden. Karel was een graag geziene goedlachse man, altijd klaar voor een mopje of een kwinkslag. Hij genoot ook van een glaasje rosé, kortom hij was een levensgenieter. Ik zal hem erg missen en wens de familie en vooral Maria veel sterkte toe bij dit heengaan van Karel, woorden schieten tekort. Heel veel sterkte allemaal. Vanwege Martine en mama Jakelien. Tuin van Myra. Sint-Niklaas.