Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.
Foto van Julia Van Buynder

Julia Van Buynder

Tielrode 6 juni 1930 - Sint-Niklaas 12 september 2021

Weduwe van de heer Maurits Boeykens

Gewezen lid van Markant Beveren

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens
de verrijzenisliturgie in de Sint-Martinuskerk, Grote Markt te Beveren,
op vrijdag 17 september 2021 om 11.15 uur.

Familie Vonck-Pannier
Vrienden

Beste familie, onze oprechte deelneming bij dit groot verlies. We bewaren met de hele familie zovele leuke, grappige en mooie herinneringen aan Julia en aan de jarenlange vriendschap tussen haar, Maurits en onze ouders (en bij uitbreiding de hele familie, tot de kleinkinderen toe). De gezellige babbels, haar vrolijke lach en haar handgeschreven brieven deden iedereen altijd veel plezier. Ze zal gemist en nooit vergeten worden. Julia was een unieke, lieve vrouw met een groot en gouden hart.

Veerle De Munck
Buurvrouw

Beste familie, Onze oprechte deelneming bij het heengaan van Julia. Zij was voor mijn zoon, Jules, en mezelf, een warme buurvrouw die altijd klaarstond voor een gezellige babbel of een helpende hand. We misten haar al een tijdje... Mag ze nu in vrede rusten samen met haar geliefde Maurits Veerle De Munck

HILDE EN MARC DE LOENEN - VAN ASSCHE
OVERBUREN

Veel sterkte gewenst aan Familie en vrienden van Julia Van Buynder Wij herinneren haar als intelligente, warme en sterke vrouw. We genoten van haar verhalen over vroeger; het werken in KBC toren en de bakkerij. Altijd een lach en een zwaai als we voorbij kwamen in de straat. We ontvingen een kaartje met kerst in de bus ook al was je niet goed ter been. Rust zacht Julia van Hilde De Loenen en Marc Van Assche (overburen stationsstraat 1F Beveren)

Smet Dirk
onze lieve buurvrouw gedurende lange jaren en de favoriete bakkerij van onze kleine kinderen

Beste Familie van Tante Julia, Het is ons steeds een genoegen geweest om naast Tante Julia (en nonkel Maurits) te mogen wonen. We hebben jarenlang in vriendschap en harmonie met hen geleefd en er stil en onopvallend van genoten. We bewaren de beste herinneringen aan de zachtmoedigheid en vriendelijkheid van tante Julia, en ja, ook wij zullen haar missen. Met onze respectvolle groeten, Maria-Elisabeth en Dirk Smet Van Alsenoy.

André Heyrman
Toer Lombaerts, maaltijden

Onze oprechte deelneming. André en Martine Toer Lombaerts

Ilse en guido van dooren
Kennis

Beste familie onze innige deelneming bij het overlijden van jullie dierbare tante. Ik heb veel en vooral leuke herinneringen aan tante Julia Zij was een vrolijke en positieve vrouw. Altijd klaar voor een grapje en een lach..In de notelaar zullen ze haar optimisme missen. Ilse en Guido