Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.
Foto van Herman Wymeersch

Herman Wymeersch

Sint-Niklaas 6 september 1937 - Beveren 26 februari 2020

Uitvaart vindt plaats in de aula van Uitvaartcentrum De Singel,
Singel 13 te Sint-Niklaas, op donderdag 5 maart 2020 om 10.30 uur.

 
 
betty heyndrickx
Zoon van goede vriend van ons Vader

Beste Familie van Herman Onze oprechte deelneming bij het verlies van Jullie Broer en Schoonbroer. Indien mogelijk had ik graag een gedenkprentje ontvangen van Herman. Willems Heyndrickx Rudi en Betty (dochter van Albert Heyndrickx +)

Michel De Vos
buur

Hij kleurde de buurt, op de hoogte van het kleine reilen en zeilen. Met iedereen waar hij vertrouwd mee was genoot hij van een gesprek en wij van zijn eigen korte analyses. van heel aanwezig zal het naar heel afwezig zijn.

André en Lily De Groot-Van Eyck
overbuur

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Herman. Als overbuur zullen we hem missen...een babbeltje,eens zwaaien naar elkaar,hij op zijn rollator,in zijn deuropening,wij van boven op het tweede... Sterkte voor de familie.

Leen Trommelmans
buurvrouw

Beste familie, mijn oprechte medeleven bij het overlijden van uw broer en oom. Herman was een fijne buur waar ik graag een praatje mee sloeg. Veel sterkte voor de familie. In de overtuiging dat Herman nu rust in vrede Leen Trommelmans

Etienne -wymeersch
familie

Herman, Voor jou ging het sterven niet ineens. Je hebt er moedig voor gestreden. Niemand kan weten wat je hebt gevoeld. Ook niet wat je hebt geleden. Voor altijd ben je weg, heel ver maar toch dichtbij als een ster. Etienne & Huguette

Roger Vercauteren
Achterkozijn - kleinzoon van Anna Van Damme, zuster van Emma Van Damme

Mijn christelijke deelneming bij het overlijden van Herman, die jullie zeer dierbaar was. Roger Vercauteren - Temse