Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.
Foto van Francis Aerts

Francis Aerts

Wilrijk 1 juni 2006 - Temse 1 augustus 2022

Samen met jou willen we mooie herinneringen aan Francis ophalen
in de aula van het crematorium Heimolen, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas,
op vrijdag 12 augustus 2022 om 13.30 uur.

benny van lokeren
vriend peter

veel sterkte in deze moeilijke tijden

Dries Sourroukh
Vriend

Francis was vanaf het eerste middelbaar 1 van mijn beste vrienden. Hij was altijd super vriendelijk en enthousiast ik weet nog goed in het tweede middelbaar dat we allemaal starten met skaten en we samen met de hele vrienden groep Francis zijn eerste bord zijn gaan kopen in de No Comply boardshop. Na nog geen jaar was hij een betere skater als ons allemaal. Hij bleef ook altijd zichzelf rond om andere mensen hij veranderde voor niemand. Ik heb zo veel gelachen samen met jouw de momenten met jouw ga ik nooit vergeten. Francis niemand gaat jouw vergeten Sterkte aan al de familie en vrienden. Dries sourroukh

Familie Cathoir - Giblen
geen

Mensen van wie we houden gaan nooit weg. Ze lopen naast je, onzichtbaar en in stilte. Altijd geliefd, altijd gemist maar ook altijd zo dichtbij. Wij wensen jullie eindeloos veel kracht toe om dit verdriet te kunnen dragen.

Eddy en Liliane Van Hese Vanhuyck
Medeleven

Al ben je niet meer hier Al reis je ver Je woont voor altijd in ons hart Vrienden troost elkaar Kijkt naar de hemel Daar schittert mijn ster Ik zal altijd over jullie waken En ons pad blijft voor altijd verlicht Door het lichtje dat jullie bij je droeg. Veel sterkte in deze moeilijke periode met het overlijden van Francis, aan de ouders en familie en talrijke vrienden.

Myriam Kerre
Aangegrepen door het gebeuren zelf

Beste Familie , het gebeuren met Francis grypt iedreen van ons naar de keel . Wy kunnen amper vatten wat een immens verdriet dit voor jullie moet zyn ! Dat ongehoord rygedrag de oorzaak is van dit alles is niet te vatten en onvergeeflijk ! Ons oprecht diep medeleven aan de ganse familie en vrienden van Francis 🤧

Guido Vandenbossche
wielerwereld

Als je zelf een zoon hebt die gekoerst heeft, weet je hoe snel het allemaal kan gaan. Heel veel sterkte bij dit tragisch verlies. Familie Vandenbossche Polderdreef 119 9840 De Pinte

Veerle De Ravet
Collega Zainab

Lieve familie, Ik heb 1 keer Francis mogen ontmoeten op het feestje waar Jade 1 jaar werd. Onmiddellijk viel me op hoe zorgzaam, lief hij was. Ik heb vele verhalen mogen horen van zijn tante Zainab (collega van mij) over hem die enkel maar lovend waren. Een jongen met een gouden hart! Ook al ken ik hem vooral van verhalen, toch grijpt dit een mens aan! Ik voel mee met heel de familie! Dit is niet te vatten! Onbegrijpelijk en absurt. Hou vast aan alle mooie herinneringen. Francis blijft voortbestaan in jullie herinneringen! Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt! Veel sterkte in deze moeilijke tijd! Liefs, Veerle en familie (collega Zainab)

Dorien De Bruyne
Buurtbewoner

Innige deelneming en veel sterke aan familie en vrienden

Sandra bert Breugelmans wienk
vrienden van de papa

Peter,Jessica & Axel Het is niet te begrijpen, onmogelijk om te voelen wat je voelt, te missen wat je mist, we vinden er gewoon de juiste woorden niet voor.... Mijn hart breekt als ik denk aan Francis en de moeilijke tijd die jullie nog moeten doorgaan! Zoek steun en liefde bij elkaar, bij familie en vrienden, heel veel sterkte met dit ondraaglijk verlies! In gedachten zijn we bij jullie en dichtbij als het nodig moest zijn, je kan altijd bij ons terecht... Nu... Morgen...jaren ❤️ Zoek troost in alle herinneringen die jullie samen hebben gemaakt. Vind Francis terug in alle kleine dingen... In de zon, in de wind en in de regen... Bij de lucht die je ademd en de stem die zich vormt in je herinneringen... Jouw liefde voor je zoon zorgt ervoor dat je hem nooit zal vergeten. Vol trots vertelde je over hem... Hoe hij in het leven stond, vol vrienden, plezier, en mooie dromen over wat hij later wilde bereiken.... Een levenslustige jongen, graag gezien door iedereen ! Hij wordt niet vergeten en leeft verder in onze gedachten Dikke knuffels van ons Sandra, Bert en xylliano Kirsten en Stephen

natascha pieters
collega van de stiefvader

beste wij wensen jullie veel sterkte met het verlies van jullie zoon. mvg familie bal-pieters

Philippe en Nancy Dewintere - De Potter
ex collega's bij Familiehulp van Efua

Beste Efua en familie, Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie zoon Francis. Een hand, een woord een gebaar doen zo goed als je iemand die je lief hebt verliezen moet. De lege plek het doet z'n pijn maar in gedachten zal Francis altijd bij jullie zijn. Lieve Efua, veel moed en sterkte in deze pijnlijke periode die je nu door maakt. We denken aan jou. Dikke knuffel, Nancy en Philippe. je ex collega's van Familiehulp, team Temse.

Rebecca Tanghe
mama van een vriend

Francis en Goran hadden een mooie tijd samen. Ik herinner mij hun slappe lach, hun vele momenten in een taaltje die ik niet kon begrijpen wat hen weer aan het lachen maakte. Ze maakten plannen voor de toekomst. Ik herinner mij nog levendig het moment waarop Goran portretten tekende en Francis toegewijd en ernstig model stond. We zagen hem graag komen. We zagen hoe zij ons in groei voorbij schoten, hoe sterk en dapper ze werden en hoe hij met zorg werd groot gebracht. Het is onmenselijk wreed hoe snel, hoe bruut hij, een kostbaar leven, van ons weg werd gehaald. Wat een verdriet. Wij willen hem nooit vergeten. Veel sterkte aan zijn familie. Ons hart is bij jullie.

Ilja Vanhaute
Een kennis op het skatepark

Francis was altijd de grootste inspiratie voor de skaters in het skatepark. Veel sterkte aan de familie. Woorden schieten tekort.

Marina Braem
Mama van Ilke van Forum da Vinci 3de middelbaar

Heel veel sterkte voor de familie van Francis vorige week toen we het nieuws vernamen stonden we stil met hoe fragiel het leven kan zijn ik zelf heb je niet gekend maar mijn dochter wel iedereen had je skateboard herken nog voor je naam werd genoemd rust zag lieve Francis dit had nooit moeten gebeuren

Greet Maris
Medeleven

Zestien zijn en met je vrienden rondhangen en plezier maken in het skatepark - veel mooier wordt het niet! En toch werd je net tijdens deze fantastische jeugdjaren op de meest nutteloze manier weggerukt... Als inwoner van Sint-Niklaas, als fietser, als moeder was ik vorige week al aangegrepen door deze zoveelste daad van verkeersagressie. Maar toen ik zondag met mijn zoontje naar het skatepark in SNK ging en het aandenken voor Francis zag, werd het trieste medianieuws plots heel tastbaar. Ik hoop dat dit mooie gebaar van zijn skatevrienden alle (jonge) mensen die het zien blijvend inspireert. Hen levenslang herinnert aan het feit dat rijden onder invloed op geen enkele manier de risico's op verwoeste levens waard is. Veel sterkte aan familie en vrienden van deze - zo blijkt uit de vele getuigenissen - mooie jongen. Ride in peace Francis!

Rita De Winter
gewoon een grootmoeder die haar kleinkind verloor en nu rij ik dagelijks langs de plaats waar jouw bloemetjes liggen lieve jongen, ik kon het niet nalaten je familie iets troostend te brengen .

Het grote verdriet waar wij ook al ons deel van gehad hebben is nu voor al die jou zo lief hadden , ik weet dat het bijna onmogelijk is dit te dragen , onmetelijk groot is het maar samen de liefde delen die jij achterlaat kan helpen , niks is pijnlijker dan je eigen kind verliezen , maar er komt een tijd dat de grote wonden beetje dichtgaan , de littekens helaas niet , samen met het gezin , de grootouders en steun van gans d e familie en vrienden word het ooit een pleister op de wonde en geloof me , jullie hebben elkaar heel hard nodig , samen wenen , samen elkaars verdriet begrijpen , elkaar koesteren in moeilijke momenten , gewoon samen zijn kan wonderen doen , men zegt " de tijd heelt alle wonden " maar met zulk verdriet heeft tijd niks te maken , .

Cindy Simoens
Heeft als jobstudent op mijn afdeling gestaan

Liefste Francis, Ik heb je maar kort gekend toen je bij ons in het rusthuis kwam helpen als logistieke hulp. Een vriendelijke jongen die sport studeerde, kwam met vol overgave helpen bij de ouderen. Je zei me nog dat je het verrassend leuk vond. Je was steeds beleefd tegen de bewoners, zeker niet beschaamd of verlegen... kwam ook alles zeggen als er iets was. Alles konden we aan u vragen, je deed het altijd zonder treuzelen. Toen we dit vreselijk nieuws hoorde op het nieuws, kwam het nog niet bij ons (personeel) op dat het u was... maar we lazen plots U naam... U school.... dit kan toch niet waar zijn, dat dit over die vriendelijke jonge beleefde Francis ging. We zijn allemaal bij ons op de afdeling enorm van aangedaan dat Jij dit moet meemaken.... U familie,U vrienden.... vreselijk gewoon. Rust in vrede lieve Francis... je zal ongetwijfeld verder leven in iedereen zijn hartje en gedachten.... het is geen vaarwel, maar tot ooit eens... Cindy ( zorgkundige in De Kroon)

Tim De Grim
-

Lieve Peter, Lieve Alex, Het is bijna ongelooflijk, bijna onbeschrijflijk, om te zien, te voelen, dat de voorbije dagen zovelen jullie de hand willen reiken... Dat zovelen rondom jullie verzameld zijn... Een afscheid dat jullie liever niet zouden houden; Een afscheid tegen wil en dank; Een afscheid dat niet in jullie draaiboek stond; Een afscheid voor een bijzondere jongen... Ik denk in naam van vele te mogen spreken als ik zeg niet te weten wat gezegd bij de dood van Francis. Weet je nog? Het zullen heel vaak deze drie woorden zijn die jullie gesprekken zullen beginnen. 'Weet je nog?' Op zoek naar de verloren tijd, de brandstof van verbinding, het soelaas van de herinnering om even of voor altijd een andere tijd en ruimte in te kijken om weer verder te kunnen. Zonder Francis én toch met Francis! Lieve Francis, waar ben je nu? Ben je achter de wolken of nog veel verder? Ben je met vele of ben je alleen? Zien we elkaar ooit nog terug? Lieve Peter, Lieve Alex, Lieve familie van Francis, jullie hebben ongetwijfeld nog zoveel te vragen, te zeggen... Schrijf het allemaal op... En misschien... Misschien komen de woorden toch bij Francis terecht... Al weten we niet waar en hoe... Ik wens jullie allen, héél véél sterkte toe. Tim De Grim en Kledian Mata

Ellen Buytaert
Iemand die mee leeft met jullie

Ik kan me niet voorstellen wat jullie als familie nu doormaken,ik heb zelf mijn zoon verloren ,na een lange strijd tegen leukemie,hij was 13 jaar,afgelopen december.ik kan alleen zeggen,God is jullie sterkte,en Francis is nu een Engel die over jullie waakt!God houdt nog meer van hem,blijf sterk voor hem!❤️❤️❤️

Sandra Flamen
Directeur van zijn school

Hier zijn geen woorden voor. Dit is niet te vatten. We gaan Francis missen. Veel sterkte aan de hele familie vanwege alle leerlingen en personeelsleden van Scholen Da Vinci.

Werner De Wilde
vrienden

Efua en Davy, Onze innige en oprechte deelneming in het onnoemlijk diepe leed dat jullie treft bij het overlijden van jullie lieve zoon Francis. Onze gedachten zijn bij jullie. Wij hopen dat je de troost en de kracht vindt bij elkaar, in je familie, in wat je gelooft, en in je herinneringen. Helga, Werner, Pauline en Phara

Marc Elshout
Collega van Peter Aerts

Aan Peter & familie, Langs deze weg wil ik mijn medeleven betuigen bij het verlies van jullie zoon Francis. Ik hoop dat jullie de sterkte vinden om doorheen deze immens moeilijke periode te geraken. Maar koester alvast de mooie momenten die jullie samen hebben mogen beleven, die kan je voor altijd in gedachten bewaren. Sterkte! Vanwege je collega, Marc Elshout

Ellen De Middelaer
Kennis van de papa

Geen woorden voor. Wat moet men zeggen bij zoiets pijnlijk en onterecht. Wij wensen de mama en papa en de familie en vrienden heel veel moed en sterkte toe. Van Jimmy, Ellen, Jaro en Esmée.

Monique Cleys
onbekend

Veel sterkte voor familie en vrienden bij het verlies van jullie dierbare.

Jasmijn Goethals
ontbekende

Beste... Het verlies van een zoon, een dierbaar persoon. Het verlies van een grote broer, o, zo stoer. niemand weet hoe het is, zo een groot gemis. Hoe moet je nu verder met het leven? Als Francis je niks meer kan geven. Francis leeft nog altijd voort, Een stem die nu bij je hoort. daarom zeg ik nu... gecondoleerd. Ik ken Francis niet maar ik weet dat hij een gouden hart heeft. En dat hij dat nu aan jullie geeft. Liefs Goethals Jasmijn, Villa Da Vinci

Luc Baert
géén

Allerliefste ouders,broer,zus,neef,nicht en alle familieleden,vrienden en kennissen;het zoveelste slachtoffer in het verkeer.IK BEN HET BEU!Ikzelf ben beschaamd dat ik vlaming ben want dit wordt al veel te lang getolereerd.We zouden met ons allen de straat op moeten om de mentaliteit in het verkeer te wijzigen.Veel,veel sterkte gewenst bij het verlies van jullie grootste schat(een kind)Ik kan mij dat gewoon niet voorstellen.Laat u wel niet verbitteren,weet dat heel veel mensen jullie steunen.Luc Baert.

Lesley- Vanessa Verspecht
Ouders ploegmaat bij Haasdonk

Heel veel sterkte gewenst aan heel de familie bij dit enorme verdriet. Wij zullen als ouders van Santo, Francis al voetballend herinneren. Een team met 1 voor 1 toppers bij Haasdonk. Santo stopte met voetballen maar nadien hebben de jongens elkaar terug tegengekomen op het skatepark. Deelde ze dezelfde passie… Zeer aangeslagen zijn we en proberen de jongens troost te vinden bij elkaar. Wat in hun hart zit blijft voor altijd. Het skatepark zal anders zijn en ze zullen Francis nooit vergeten! Rust zacht lieve engel. Familie Santo Verspecht.

willy strobbe
geen relatie

als ere-burgemeester van Waasmunster wens ik veel sterkte aan iedereen die Francis heel erg zullen missen. Al ken ik deze jonge man niet, toch laat mij de manier waarop hij van ons is weggerukt niet koud. De veroorzaker van dit accident moet natuurlijk streng gestraft worden, maar wordt het niet dringend tijd dat mensen die door drank en drugs onze maatschappij verpesten ,dringend beter behandeld worden ? Het zou ons heel veel onheil besparen. Willy Strobbe Hillarestraat 13/28 9160 LOKEREN

Dylan Vermeiren
Ploegmaat van op haasdonk

Dylan vermeiren, ploegmaat van op haasdonk. Toen we samen speelden hadden we het altijd plezant samen. Daarna was het contact een beetje verwaterd. Maar om dit te horen heeft me enorm aangegrepen en ik wil de familie en vrienden heel veel sterkte wensen.

Warre Van Hauwermeiren
Vriend

Hey familie,vrienden en al wie Francis lief heeft. Francis is voor mij altijd een topkerel geweest. In 2020 was ik 1 van de kleinste skaters en was ik heel onzeker maar Francis liet me in de groep en leerde me nieuwe tricks. Ik kan hem me herinneren als een hele lieve en toffe kerel. Je zal zo gemist worden. Warre

Free Hermans
Oud leerkracht

Souffle de birago diop. Free

Free Hermans
Oud leerkracht wetenschappen

Souffle de biago diop. Oud leerkracht wetenschappen .

Sarah Philips
Juf van broer David

Als ik de woorden kende die jullie zouden troosten, dan zou ik ze jullie schrijven. Maar ik weet ze niet, dit verdriet is te groot… Laat achter elke traan van verdriet een mooie herinnering glinsteren.

Van Lombergen Erik
Kennis

Peter, hoewel we geen contact met elkaar hadden gaat onze gezamelijke geschiedenis ver terug. Je bent misschien wel de eerste baby die ik heb weten geboren worden. Lang geleden dus. Maar de laatste dagen ben jij, zijn jullie, constant in mijn gedachten. Mijn oprechte deelneming voor jouw, voor jullie verlies.

Lise Bradtp
Leerkracht forum Da Vinci

Woorden schieten me te kort. Hoe is het in godsnaam mogelijk! Veel sterkte aan familie en vrienden. Mijn gedachten zijn bij jullie. Bradt Lise

SELIEN TROCH
Leerkracht Forum Da Vinci

Innige deelneming aan familie, vrienden en kennissen.

Ismail Kaba
Nonkel van Shaquille Kaba, goede vriend van Francis

Woorden schieten mij te kort, ik wenste dat ik dit niet hoefde neer te schrijven. Veel te jong, veel te vroeg, veel te oneerlijk. Mijn hart breekt in duizenden stukken als ik bedenk wat jou is moeten overkomen. Rust zacht, lieve Francis. Veel sterkte aan de ouders, familie, vrienden, klasgenoten en kennissen van Francis. 1 Izzy (nonkel van Shaquille Kaba)

Hilde Moreau
Je nichtje Kenza en neefje Mason zitten bij mijn kleinkinderen Aurelie en Jaysen in de school. Wij wonen tegenover je oma

Als een regenboog vol kleur als een zonnetje heel fel een herinnering zo dierbaar in gedachten geen vaarwel.

Marleen Noens
chosen family

Dear Efua, i was shocked to hear this on the tv-news. Now finding out that it is you who lost your child brings the news even closer. Such a shock. Helpless. I cry for your pain. Lots of love

Elisa De Smedt
/

Heel veel sterkte in deze moeilijke periode!

Carlos Garcia
Vader van een leerling Forum Da Vinci

Mijn spirituele steun aan de familie van de mooie Francis, wie een jaar ouder is van mijn Joaquín, leerling van de Derde Graad vanaf september. Veel sterkte. Met vriendelijke groeten. Carlos García, vader van Joaquín García Opazo

MARINA KLOEKOMA
OMA VAN KIARA

HOI FANCIS WE HEBBEN ELKAAR NOOIT GEZIEN WE HEBBEN JE NOOIT LEREN KENNEN MAAR TOCH HEB JE EEN PLAATSJE IN ONS HART GEKREGEN OMDAT JEMIJN MEISJE HEBT LIEF GEHAD OMDAT JE HAAR HEBT LATEN LACHEN OMDAT JE ER VOOR HAAR WAS ALS ZE EEN BEETJE IN DE KNOOP ZAT OMDATZE JE ZO GRAAG ZAG DAAROM ZAL JE ALTIJD DAT PLAATSJE BEHOUDEN EN ZULLEN WE IN HART HOUDEN MARINA ,OMA VAN KIARA LUCAS ,OPA VAN KIARA

Nana Matthys
Mijn kinderen zitten opdezelfde school

🕯sterkte 🕯

Marie Jeanne Geens
Kennis

Lieve Fnancis veel te vroeg ben je weggerukt uit het leven. Je had nog zoveel plannen..Laat de mooie herinneringen je ouders broertje en zusjes steun geven .want het is bijna ondraaglijk jou lieve stem en je niet meer vasthouden te kunnen. Lieve ouders jullie zijn super fijne mensen en heel lieve ouders. Dit verlies is bijna ondraaglijk. Maar samen met jullie gezinnetje en familie en vrienden kunnen jullie het een plekje geven. Zoek steun bij elkaar. Weet dat we heel erg meeleven. Denken heel veel aan jullie . En jullie zijn altijd welkom. Heel veel sterkte deze dagen en in de toekomst. Kazik. Marie-Jeanne.

Nadia en gino Van smet
Geen maar wil onze steun beteugen

Heel veel sterkte en dikke knuffels met dit grote verlies.er zijn geen woorden voor .zo oneerlijk en zo jong

Sven Debruyn
Directeur Freinetschool De Kolibrie

Heel veel sterkte aan heel de familie bij dit enorme verlies. Woorden schieten tekort. Vanwege Freinetschool De Kollibrie

Vercoutere Martinne
Geen,maar wel via kleindochter Zita

Samen met Zita,haar mama en grootouders,delen we jullie grote verdriet. Iets wat niet had mogen gebeuren. Veel sterkte aan de ganse familie,vrienden en kennissen. Oprechte en innige deelneming.

Sandra Vermeulen
Mijn dochter Lara zat bij Francis op school.

Lieve familie en vrienden van Francis. Wat is gebeurd, had nooit mogen gebeuren. Veel sterkte in deze moeilijke dagen. Innige deelneming. Francis, we zullen je nooit vergeten.

Chris Van Bogget
Kind zat op zelfde school

Sterkte aan familie en vrienden 😥😥 In naam van Familie Van Bogget - De Geest

Nina De Smet
Klastitularis

Mijn oprechte deelneming bij het verlies van jullie lieve zoon en broer. We zullen Francis heel erg missen in de klas en nog veel aan hem terugdenken. Ik wens jullie veel sterkte toe.

Sacha Doms
Geen maar ken de mama

Lieve familie en vrienden van Francis Wat hier is gebeurd, had nooit mogen gebeuren ik wens jullie dan ook veel liefde en sterkte in deze donkere dagen. Innige deelneming. Francis jij bent nu heel ver maar in ieders hart en gedachten nog zo dichtbij. Mooie engel waak over jouw prachtige familie, en slaapzacht Groetjes

Jana-Alexia Heyrman
persoon van op school

Hey familie en vrienden van Francis, Wat jammer dat hij zo is heengegaan. Op zo’n jonge leeftijd dan ook nog eens. Zijn leven begon pas en eindigt al. Hopelijk krijgt de persoon wie dit veroorzaakt heeft een ernstige straf. Ik wens jullie alle steun ook al mijn medeleven en nog veel geluk in het leven. Francis mag hier misschien wel niet meer zijn maar ik weet zeker dat hij in jullie hart zit. Hopelijk geniet hij van hierboven en heeft hij het naar zijn zin. God houdt van hem ❤️ Hij leek een topkerel! Liefs Jana

Katia Boel
Buurvrouw, mama van Gianni

Francis,je bent nu een mooie ster aan de hemel, we zullen je nooit vergeten. Je zit voor altijd in ons hart en in dat van Gianni. We zullen je nooit meer zien bij ons thuis, maar we zullen dagelijks de herinneringen ophalen die jij met Gianni uitstaken zoals de draad willen door knippen om bij elkaar te kunnen zijn. Lieve Francis rust zacht maatje. Veel sterkte voor gans de familie en alle vrienden van Francis.

Philip Gianni Goossens
buurjongen

Woorden schieten tekort,dit had niet mogen plaatsvinden.Je was als een pleegkind voor ons. Een lieve, beleefde jongen. Enorm medeleven voor alle betrokkenen en de familieleden. En zoals Gianni op zijn arm laat zetten"Gone but not forgotten"Je blijft onze buurjongen .

Bouchra Bader
Klas genoot van de papa

Mijn oprechte deelneming bij het pijnlijke verlies van Francis. Heb er géén woorden voor. Veel sterkte aan heel de familie. Rest in power you beautiful soul. Bouchra en Ina

Adinda Haverhals
Oud leerling kolibrie

Wat een intens verdriet en gemis,in onze gedachten zijn we bij juliie. Hier zijn geen woorden voor. Wij wensen jullie veel sterkte in deze zware tijd. Familie Hecker - Haverhals Adinda ( kolibrie)

lotte Vandamme
(verre) familie (achterneef)

De leegte die Francis achterlaat, is niet met woorden te vullen. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe om dit te verwerken.

Driss Dewinne
Vriend

Francis was een goede jongen zonder hem was ik niet wie ik nu ben. Hij was mijn beste vriend op school in 2018 Hij heeft me leren dansen. Ik heb mijn eerste skatewielen van hem gekregen zonder hem kon ik niet skaten. Ik ben hem heel dankbaar voor alles. Hou jullie allemaal sterk Ik ga hem missen

Tony De winne
Skatevriend en schoolvriend van Dries

Sterkte in deze moeilijke tijd!! Papa v Dries

Cindy Rappi
Kennis van papa en tante

Onwerkelijk en veel te vroeg werd jullie geliefde zoon en broer van jullie weggenomen. Zoek de kracht bij elkaar om het verlies te delen. Veel sterkte gewenst.

Tony Van lokeren
Vriend

Veel te jong, te vroeg en onterecht. Ik wens je sterkte en als er iets is wat ik kan doen, sta ik klaar.