Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.
Foto van Armand Janssens

Armand Janssens

Kallo 4 maart 1936 - Sint-Niklaas 30 november 2021

Echtgenoot van mevrouw Diane Hanssen

De herdenkingsdienst vindt plaats in Aula De Singel
van Wase Uitvaartplanner, Singel 13 te Sint-Niklaas,
op zaterdag 15 januari 2022 om 10 uur.

urbain foubert
Schoonbroer

Armand was een man waar je niks aan kon misvragen en klusje hier en een klusje daar niks was hem te veel gevraagd.Als schoonbroer hou ik de beste herinneringen bij aan de vakantie's die we samen hebben gemaakt in Echternacht en in het bijzonder de twee reizen naar Oostenrijk ik wens zijn echtgenote Dianne en zijn kinderen Rudy en Gerard veel sterkte toe in deze moeilijke dagen.

Lutgarde Loir
Zus van Jozefa Loir

Herinneringen koesteren en met een glimlach herdenken . Koesteren in gedachten , oprechte deelneming in jullie verlies . Vanwege Patrick , Lutgarde van Nieuwenhuyze-Loir

petra baert
vriendin van gerard

Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van u echtgenoot en papa. heel veel sterkte samen.

Betty Rolus
Vrienden via William Hanssen

Gecondoleerd met jullie verlies, ik wens jullie sterkte in deze donkere dagen.

Ronny Hanssen
Familie

Armand was de nonkel die vele klussen heeft gedaan voor mijn ouders en ook indertijd bij mij thuis en in de tuin. Als kind heb ik vele uren vertoeft op jullie zolder toen met Gerard met beste vriend. Veel sterkte aan jullie allen. Ronny en Els

Myriam Janssens
broer van mijn vader

Loslaten van, zodat je verder leven kan. Is een kunst en maakt je vrij. Het mooiste blijft bewaard in je hart… Een ‘herinnering’ erbij Mijn innige deelneming vanwege Myriam Janssens

VIVIAN LEROY
kennis

Met grote droefheid hebben wij het overlijden van Armand vernomen. Mogen wij gans de familie veel sterkte toewensen in deze bijzonder moeilijke dagen en weet dat wij hem nooit zullen vergeten. Apt Vivian Leroy en personeel.

Ingrid Rodrigo
Familie

Innige deelneming en veel sterkte. Vanwege de familie Heymans-Rodrigo

Marcel en Ann Beyltjens - Tindemans
oom

We leven intens met jullie mee en wensen jullie veel kracht toe in deze droevige tijd. Wat blijft zijn mooie herinneringen; koester ze.

Gaston Janssens
Broer

Voor mijn lieve broer Armand , Voor mij meer dan een vriend . Ik ken je al men hele leven ! We deelde lief en leed met elkaar. Bedankt voor alles wat je me hebt gegeven. Je broer Gaston Janssens. Mijn oprechte deelneming aan mijn schoonzuster Diana Hanssen en de kinderen .

Dominique Hanssen
Mijn nonkel

Zoek steun en troost bij elkaar bij het verlies van je echtgenoot en vader. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ronny, Dominique en Joyce Stollaerd - Hanssen

Willy en Josephine Van Vaerenbergh
Kennissen

We wensen jullie veel sterkte bij het heengaan van uw echtgenoot en vader. Blijf de mooie herinneringen koesteren het zal helpen om het verlies een plaats te geven.

Sandra Marin
Voetverzorgster

Veel sterkte aan gans de familie en echtgenote Diane. Bedankt voor de vele jaren voetverzorging. Marin Sandra , medisch voetverzorgster.

Didier en Susie Van Vaerenbergh- Casteleyn
Kennissen van Rudi en Jozefa

Onze innige deelneming bij het verlies van een dierbaar mens. Sterkte aan de nabestaanden.

Karin Laureys
kinesiste

Innige deelneming bij het overlijden van Armand.