Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.
Foto van Anita Van Campe

Anita Van Campe

Sint-Niklaas 16 juni 1942 - Zwijndrecht 23 september 2020

Weduwe van de heer Leon Verbraeken

Uitvaart vindt plaats in de aula van Uitvaartcentrum De Singel,
Singel 13 te Sint-Niklaas, op zaterdag 3 oktober 2020 om 10.30 uur.

Lien Van de Voorde
Voorzitter Wase Waterpolo

Aan de families Verbraeken, Daelman en Lyssens, Op deze dag waarbij jullie, jullie mama, schoonmama, oma begeleidt hebben op haar laatste reis staat de wereld even stil Op een dag als deze gaat niets zoals jullie het willen Op een dag als deze heeft verdriet de overhand En ook al leeft jullie mama voort in elk van jullie hart, op een dag als deze voel je des te meer de afstand Zoek en vindt de steun en toeverlaat bij elkaar vandaag, morgen en nog vele dagen die volgen. En ook jullie vrienden zullen klaarstaan als jullie het even niet vinden bij elkaar. Onze oprechte deelneming Vanwege de volledige Wase Waterpolo familie

Diane Kennedy

Sterkte bij het verlies van je mama. Kennedy Diane Vrijwilligster Koraal.

sibyle boeykens
vriendin

De familie Van Campe-Verbraeken, Vera en ikzelf zijn enorm geschrokken door het plotseling overlijden van jullie moeder/grootmoeder; wij hebben haar nog gesproken met moederdag. Spijtig genoeg kunnen wij, gezien onze ouderdom, niet in de aula van de Singel geraken, maar wij zullen op zaterdag, en ook daarna, een gebed aan Anita opdragen om haar te begeleiden op haar verdere reis. Wij wensen jullie veel moed en sterkte voor de moeilijke dagen die nog komen. Vanwege Vera Vijlders en Sibyle Boeykens, haar vriendinnen

Lisa Van Landeghem
Vriendin van de familie

Een warme knuffel voor de hele familie! Ik denk aan jullie ❤️

Martine LYSSENS
N

Innige deelneming Sterkte met jullie verlies Vanwege Lyssens Alfons Van der Vloet Lyssens Staf en Martine

Stefaan Thibaut
Papa van Lieselot en Robbe

Mijn oprechte deelneming bij het verlies van jullie moeder, grootmoeder, zuster. Veel sterkte gewenst.

Nicole Smet
Medebewoner WZC de regenboog

Beste Annita, tafelgenoot Het ging soms wat stroef tussen maar doorheen de tijd hebben we elkaar leren appreciëren op afdeling koraal in WZC de regenboog. Ons laatste spelletje 4 op een rij vergeet ik niet. Je was toen gewonnen. De laatste dagen hier bij ons verliepen rustig en aangenaam. Annita, mijn laatste groet, het ga je goed!

Meldkamer politie Sint NIklaas
collega's en vrienden van Marleen en Franky

Heel veel sterkte in deze moeilijke dagen. In gedachten zijn we bij jullie allen en in het bijzonder bij 'ons Marleen' en de Franky. Innige deelneming van de collega's van Marleen haar werk (meldkamer Politie Sint Niklaas)

Cheyenne Maes
Vriendin van Robbe Thibaut

Gecondoleerd met jullie verlies. Ik wens jullie veel kracht toe in deze droevige tijd. Sterkte! Groeten, Cheyenne

Familie Vertenten
AWMB lid

We betuigen onze innige medeleven. Wees getroost door de vele mooie herinneringen die jullie zullen bewaren & koesteren. Veel sterkte voor de ganse familie, Familie Vertenten.